Ceremoni

Ända sedan jag var liten har jag älskat magi, ceremoni och ritualer. Jag har med stor sorg insett att vi här i västvärlden tyvärr tappat bort många av våra ceremonier. Jag följer årshjulet och dess växlingar, firar minst åtta högtider varje år. Jobbar med vårt nordiska arv, nordisk schamanism. En ceremoni kan man göra när någon behöver en extra pepp, eller kanske behöver sörja, eller behöver få stöd och hjälp i hur en kan gå vidare, eller bara firar vänskap och systerskap. En kärleksfest, ett nyfött barns ankomst eller en kär väns sista resa. Kvinnocirklar.Den unga flickans månblod, den unga pojkens inträdande i vuxenvärld, den äldres intåg in klimakteriet. Frågar ni mig så finns det en ceremoni för allt och jag kan hjälpa er att hålla i den, utforma den. Vi kan arbeta i grupp, eller själva. Är du intresserad av att jag ska hålla en ceremoni för dig/er så rekommenderar jag att du mailar mig på snippsauna@gmail.com så får vi talas vid för att kunna väva och skapa just det som ni önskar.

De ceremonier jag själv firar är bland annat:

Yule/Jul    Imbolc/Vårdagsjämning     Ostara/Påsk     Beltaine/Valborg     Litha/midsommar      Lammas /Skördefest     Maboon/höstdagsjämning Samhain/Allahelgona

Jag följer månen och hennes faser. Det går utmärkt att kombinera Snippsauna med ceremonier om ni vill det.

Jag Jobbar med gudinnan och vandrar på hennes stig. Jag är naturprästinna och invigd både i Avalonisk tradition och nordisk schamanism.

01magi

Djupare ceremoniell workshop 21/22

Ett år med Prästinnan, ett år med gudinnan, ett år med ceremoni.
I oktober 2021 öppnar jag upp ännu ett år av till min ettåriga workshop där vi tillsammans kommer dyka djupare in i ceremoni, ritual och magi. Vi följer årstidernas växling och reflekterar över oss själva i hennes skönhet och vishet. Vi kommer bekanta oss med månen och hennes magi, förmödrars kunskap och navigera oss fram djupt in i vårt ursprung som ligger dolt bland de gamla myterna och legenderna.


Under 8 gånger kommer vi ses, alltid en lördag och alltid långa dagar till in på kvällen/natten. Det kommer bli en resa då du får lära känna dig själv på djupet och kanske vill utvecklas djupare jordligt/andligt. Vi arbetar med ceremoni för att det är ett fantastisk sätt att komma i kontakt med sitt kraftcenter, glömda och gömda delar av oss själva, det omedvetna men även för att främja våra magiska gåvor, intuition och på så sätt kunna stå i vår kraft.


Den här kursen, det här magiska året passar dig som vill veta mer om dig själv och kanske letar efter en spirituell väg. Till dig som är nyfiken på gudinnan och hennes mysterier. Till dig som känner att du fastnar i samma mönster trots att du hör ett kall inombords? Till dig som vill arbeta med dig själv och kanske vandra vidare till ditt prästinne/präst kall. Till dig som återigen vill sitta i cirkel.

Vi kommer arbeta mycket utifrån den platsen vi verkar just nu, så fokus kommer ligga på de nordiska gudinnorna och sagorna från denna plats men du behöver inte vara född i Norden eller ha ett nordiskt ursprung. Kursen är inte förbehållen ett visst kön utan alla är välkomna. Vi kommer vara en del ute i naturen så det är bra att kroppen är hyfsat stark och du behöver vara okej med att vara utomhus långa dagar. Är du rullstolsburen och intresserad av kursen så hittar vi en lösning kring utomhus ceremonier.

Jag som leder detta heter Rebecca Tiger och är Naturprästinna och vandrar just nu med Rhiannon på Her Path of Love som Sexual Sacred Priestess. Jag är invigd i både Avalonisk Tradition och inom nordisk schamanism.
De datum som vi ses är dessa under 2021 30 okt, 18 dec och under 2022 5 feb, 19 mars, 7 maj, 18 juni , 6 aug 24 sep (29 okt ej kurstillfälle dedikering/avslut)

Vi kommer att utgå från platser runt om i södra Stockholm och Södermanlands natur ex Gnesta, Järna, Trosa.


Kostnaden är: 1500 kr per tillfälle eller om du hellre vill betala allt på en gång då kostar det 11 000kr. Begränsat antal platser 15 st.
Om du är intresserad så skicka ett mail till mig på wildherbarista@gmail.com så kommer jag boka in en tid för ett samtal på telefon. Detta för att det kommer bli krävande och jag vill verkligen att ni ska veta vad ni ger er in på. Detta är ingen prästinneutbildning och ni kommer inte bli initierade utav mig men det kan ses som ett förberedande år inför ev djupare träning.
” Så är det, så har det alltid varit och så kommer det att förbli”