Boka

Just nu finns tider på fredagar. Maila snippsauna@gmail.com (bokningssystemet uppdateras just nu 28 april 2022)

Jag erbjuder personliga konsultationer, drop in/prova på Snippsauna seminarier och gruppcirklar, workshop och webinars i hur man genomför en säker Snippsauna aka Yonisteaming. Vi går igenom effekter och bieffekter, när, var, och hur du ska ånga, värme och längd på ångningen. Ni hittar mig i Gamla Vidarkliniken, Ytterjärna. Önskar ni en tid som inte finns i bokningen, ex om ni är en stor grupp som vill komma bara maila mig så löser vi det.

Vad innebär en Konsultation?
Inkluderar introduktion till metoden, stöd och plan till just din problematik och uppföljning i 3 mån. Ett 60 min samtal där vi kartlägger menscykel, vagina, livstil etc. Sedan arbetar vi tillsammans i tre månader. Du ångar hemma och jag följer upp ditt arbete. Passar dig som vill läka dig naturligt och som har upprepande och återkommande problem, där du ej blir hörd av konventionell vård, vågar eller om vill få verktyg att börja lyssna på dig själv och din kropp. Endometrios, myom, cystor, egenvård efter förlossning, inför förlossning, Bakteriell vaginos, svamp, herpes, torra slemhinnor, flytningar, vaginism, vestibulit, pms, pmds, pco, pcos, kramper, smärta etc etc. (60 min)

Om du väljer att komma till mig fysisk är konsultationen 80 min för du får även testa på att ånga på plats.

Du kan även välja en mer ceremoniell inställning till snippsaunan, då får du både konsulation och en stark ceremoniell guidning med ångorna.

Alla olika möjligheter hittar du i bokning.

Drop in/prova på Känner du dig sugen men lite förvirrad över hur du ska göra? Vill du testa första gången i trygg lugn miljö? Vill du komma med en vän efter jobbet på en fredag? Vill du testa att göra en livmoderceremoni? Detta är ingen konsultation utan det passar dig som vill testa för att du är nyfiken och vill veta hur det känns. Det passar även dig som vill kontinuerlig ånga med mig istället för hemma. Finns möjlighet och tid att ställa frågor.
Du kan inte boka tid då du har mens, om du är mitt i brännande infektionsutbrott, om du är gravid och vill du bli gravid så boka tid mellan mens och ägglossning. Ni kan komma fyra stycken samtidigt. (45 min)

Grupper Kvinnocirklar, ceremonier, prova på, firande av kvinnans olika faser. Om ni vill att jag ska komma till er och ånga tillsammans med några vänner, då tar jag med mig allt, stolar, kastruller och örter, då ingår ej personlig rådgivning men ni får testa hur det känns att ånga. Jag lägger stor vikt på samtalen kring underlivshälsa och skapar tryggt säkert space för att hålla de samtalen. Jag informerar om säker snippsauna i hemmiljö och håller en säker prova på för de som vill. Det finns även möjligheter om ni vill ha en infokväll, ett seminarium, retreat eller workshop med fokus på underlivshälsa, ånga, örter eller ceremoni att boka mig. Allt av detta är möjligt. Jag väver ihop ert event så det blir så som ni önskar. Om datum ni vill ha ej finns i bokningen så maila mig.

Webinar Jag erbjuder under hela året online webinar om snippsauna. Webinar är tänkt att kunna guida dig djupare än informationen som finns här. Djupare förståelse för hur Snippsauna kan hjälpa till, hur du genomför en säker snippsauna, hur du ska tänka kring örter. När är det bra att ånga, resp inte bra att ånga. Detta sker online och passar om du är osäker och vill komma igång men tycker att det är för dyrt med konsultation just nu – så finns alla webinarier om Snippsauna på min kanal www.boon.tv/wildherbarista och det går att köpa och se i efterhand. 120 min/320 kr väl värt om du vill komma igång säkert.

bild jannica honey

Snippsauna är en uråldrig ritual och metod för att få balans i underliv, livmoder och i sig själv. Det finns få kliniska studier. De som gjorts här jag delat här och fortsätter dela så fort någon fått pengar för att genomföra en ny sådan. Istället hänvisar jag allt till de tusentals fallstudier som finns om vaginal ångning över hela världen och de oändliga vittnesmålen. Snippsauna är en uråldrig, holistisk metod vars mål är att ge kroppen stöd så att kroppen kan sätta igång sin egen förmåga att läka.