Om mig

Jag mötte Yonisteam för fem år sedan i Frankrike. Efter att jag fött mitt första barn så fick jag en infektion i en utav mina äggledare och den blev ärrad vid operation. Då det även visade sig att jag bara haft en fungerande äggledare och nu med den andra ärrad. Helt plötsligt blev jag någon som inte kunde bli gravid och den ena läkaren efter den andra rekommenderade mig att inte vänta längre utan bara göra IVF. Jag var inte alls redo just då att försöka bli gravid men eftersom mina chanser att bli gravid hade gått ner till 10% så såg jag inget annat val än att försöka, först utan IVF. Det gick inte, inte på två år.

Det var då den franska kvinna beskrev hur Yonisteam hjälpt henne att bli gravid. Jag  blev som jag brukar när jag gillar något, helt jävla besatt och googlade allt jag kunde. Jag gjorde min första ångning hemma själv i en ful tupperware låda och insåg att den var alldeles för låg för att kunna behålla värmen, fel positioner, fel mängd örter, fel örter för mig, för varmt, för långt etc. Efter olika försök så hittade jag fram till hur jag ska göra och har sedan dess varit helt fast i denna metod. Efter 6 månaders ångning så blev jag gravid, jag kan inte svära att det var ångningen, dvs det heta vattnet och örterna som gjorde mig gravid men det jag vet att det gjorde, var att jag återfick kontrollen över min egen kropp, min egen kraft, jag fick kontakt med den på ett sätt jag aldrig tidigare haft – att jag kunde få kraft att stå upp för mig själv, älska mig själv och börja skicka in läkande krafter in till mig själv, mitt underliv och min wombspace. Jag lyssnade inte längre blint på andra människors råd utan till min egen röst. Den sjöng en helt annan melodi som jag förnekat i många långa år. Det var så mycket läkning i att få tillbaka den sången, jag känner den.

Mitt månblod  är numera regelbundet. Min herpes är numera under kontroll och jag tar inte längre medicin. Torrheten finns inte, lust och kåtheten har ökat. Jag känner mig stark, i min kraft istället för utanför den.

Jag har sedan starten för fem år sedan blivit Vaginal Steam Faciliator via Steamy Chick. Jag vidareutbildar mig nu till att bli Peristeam Hydrotherapist. Jag vill framförallt ge råd, hålla i kvinnocirklar,ceremonier informationsevent, bilda opinion. Min man tillverkar egna Snippsauna pallar av trä som gör det lättare, mer bekvämt och att ånga och tillverkar örtblandningar som finns att köpa. Skicka ett mail på snippsauna@gmail.com med dina frågor och funderingar.

Bilder ovan för press och marknadsföring.